LACRIMI pentru Soția lui Ion Iliescu! INEVITABILUL s-a produs! Din păcate fostul Președinte a…

Ion Iliescu, fostul Presedinte a marturisit intr-un interviu ca si-a dorit copii, insa dupa mai multe sarcini toxice ale sotiei sale, nu a mai fost posibil, potrivit fanatik.ro.

„Chiar ne-am dorit, dar nu a fost sa fie… Sotia mea a avut trei sarcini toxice, iar dupa aceea nu s-a mai putut”, a povestit Ion Iliescu, adaugand ca nu s-a gandit sa adopteze din cauza vietii agitate pe care el si sotia sa o aveau. El a mai vorbit si despre modul in care isi petrece viata de zi cu zi, a destainuit care este numele sau de alint si a vorbit despre preferintele sale culinare.

„Cand vorbeste cu altii imi spune Iliescu, dar acasa ma striga Ionel sau Nelu”, a declarat fostul presedinte, referindu-se la sotia sa, Nina.

Acum, fostul sef de stat a renuntat la sare si s-a impacat cu sarmalele pe care nu le agreea in tinerete.

„Noi ne-am tot ajustat gusturile o data cu varsta. Am mai taiat din lucrurile care ne placeau, dar la care am fost nevoiti sa renuntam – condimentele, sarea. Cu mici exceptii, consumam mancare nesarata. A trebuit sa o eliminam”, a povestit Iliescu, aducandu-si apoi aminte cum a reusit sa se impace cu sarmalele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline